Vzemi. Ustvari. Zate! Prostičas.si.
Mini rolka spartan

Mini rolke Spartan

Mini rolka spartan
Mini rolka spartan
Mini rolka za otroke
Mini rolka za otroke
Mini rolka za otroke
Mini rolka za otroke

Naučite trike in skoke tudi svoje otroke! Mini rolke so odličen pripomoček za otroke s težo do 60kg. Za popolno zabavo v mestu imamo na voljo kar 4 odlične grafike za različne okuse. Rolkanje je popularen šport, zadnje čase pa se rolka vedno več uporablja tudi kot alternativno prevozno sredstvo za izlete po mestu. Šport in hobi, ki otroku poveča zbranost in izboljša ravnotežje, odraslimi pa pričara nasmeh na obraz, ko spremljajo nove dosežke svojim otrok ali nečakov.

 

 

 

Rolke so na splošno različnih dimenzij, izdelave in kakovosti. Mini rolke Spartan so odličen otroški pripomoček, saj so prilagojene velikosti otrok, z ravno prav velikimi kolesi. Več podrobnosti pa si preberite kar na spletni strani izdelka :)

Povezane novice

Skiroji
Vroči poletni dnevi so pred nami in vse več ljudi išče alternativna prevozna sredstva. Ste naveličani iskanja parkirišč v gneči na cesti in mestnih avtobusih, čakanja v vrsti, vožnji v razgretih avtomobilih, hkrati pa ne
kolesarjenje v naravi
Vroči dnevi so tu in vedno več kolesarjev in motoristov srečamo na cesti. Poglejmo si, kako si lahko ojajšamo dan s pomočjo kolesarske opreme. Poleg primernega kolesa moramo poskrbeti tudi za primerno opremo.
Poganjalci so izvrsten pripomoček - kolesa brez pedal za malčke in predšolske otroke. Otrok se z njimi uči ravnotežja že zelo zgodaj. Včasih je namreč veljajo, da mora otrok najprej s hojo razviti ravnotežje, potem šele
Transportni voziček, voziček za prevažanje kamp opreme
Odličen transportni voziček, ki vam bo olajšal zamudno prenašanje opreme v vročini, da se lahko vi kar čimprej posvetite najpomembnejšem. Uživanju.
Vezani artikli
Mini rolka Spartan
Cena z DDV:
8,99 €